Wil je nog niet onmiddelijk een pup in huis?

Als u nog niet onmiddellijk een pup in huis wil, maar wel concrete plannen hebt om een hond aan te schaffen in de nabije toekomst, kan u zich inschrijven op de wachtlijst.
Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld zal je telefonisch gecontacteerd worden; zo kunnen we samen overlopen of het door u gekozen ras ook voor u het beste geschikt is. 

Verdere vragen en uitleg komen tijdens dit gesprek aanbod. Zodra de pups geboren zijn wordt er contact opgenomen met u. Vanaf dat moment werken we met wekelijkse foto’s waarop u eventueel al een voorkeur kan ontwikkelen. Echter de pup wordt pas definitief gekozen op de bezoekdag wanneer de pups 6 weekjes zijn en hun eerste vaccinatie reeds gehad hebben. 

Afhankelijk van uw plaats op de wachtlijst kan u dan als eerste, tweede of derde een keuze komen maken. Wij laten nooit meer mensen op bezoek komen als dat er pups zijn. Indien er toch geen klik is op de bezoekdag, hebben wij nog 3 weekjes de tijd om een ander baasje te vinden via de reservelijst. U bent dus tot niets verplicht tot op de bezoekdag. Die dag maken we wel graag de optie definitief.  

Moest u toch elders een pup gevonden hebben, gelieve de beleefdheid te hebben om u af te melden op onze lijst.
Op de leeftijd  van 9 weekjes mogen de pups het nestje verlaten. Ze krijgen dan een nestspeeltje mee en een puppypakketje met de voeding die ze gewoon zijn.