HONDENWANDELING

Zaterdag 10 juni 2023

Het is FEEST! ELMO bestaat 15 jaar!

Hondenkennel Elmo bestaat 15 jaar en dat willen vieren met alle Elmo-familie en -vrienden. Wie er de laatste editie bij was, weet wat hij kan verwachten op ons familiefeest.  Voor de anderen vindt u hier alvast wat sfeerfoto’s. De ELMO-hondenwandeling zal doorgaan aan zaal den Horst te Lommel op zaterdag 10 juni.
Mensen kunnen deelnemen aan een uitgestippelde wandeling doorheen de mooie bosrijke omgeving van Kattenbos, voorbij de Leyssensmolen, het speelbos en de losloopweide. U krijgt een plannetje mee van de route, maar u kan zelf ook kiezen voor een kortere of een langere route. Het omliggende gebied is zeer goed bewegwijzerd.
Nadien kan je met je gevold genieten van een BBQ. Hiervoor vragen we een vergoeding. De betaallink zal u ontvangen na inschrijving.
Ook minder mobiele mensen die door omstandigheden niet kunnen deelnemen aan de wandeling, zijn van harte welkom tussen 14u en 19u voor een koffietje, een stukje gebak en een babbeltje. Er is ook een springkasteel voorzien. Geef een seintje aan Ellen (0479 27 80 84), zodat we weten dat we u mogen verwachten.

Programma:

Alle honden zijn welkom, echter voorwaarde om deel te nemen aan deze familiedag, is ten minste 1 ELMO-hond in het gezelschap te hebben.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten!

Inschrijven hondenwandeling ELMO

OPGELET bestellingen BBQ moeten VOOR 1 juni 2023 gebeuren!

Tip: Het is fijn om eventueel de geboortedatum van uw hond in te vullen, zo kan ik je die dag eventueel linken aan broertjes en/of zusjes van jouw ELMO-hond.)